Vi är glada för förtroendet till att få uppföra en solcellsanläggning på den nybyggda fastigheten Nya Högaholmsskolan i Malmö!

På uppdrag av BlueTHOR AB, del av RNDV Holding, skall vi på Solarfuture i Sverige AB uppföra en solcellsanläggning på den nybyggda fastigheten. Anläggningen omfattar ca 37 kW med en bedömd produktion på ca 36 000 kWh per år. Affären är på ca 400 tsek och skall utföras under början av 2023.

 

MIKAEL KARLSSON, VD SOLARFUTURE I SVERIGE AB KOMMENTERAR:

-” Detta är ännu ett spännande uppdrag för oss på Solarfuture i Sverige AB där vi genom en solcellsanläggning bidrar med lokalproducerad förnyelsebar solenergi med våra helhetstjänster omfattande idéutveckling och projektutveckling, projektering, installation och montering samt övervakning med service och underhåll. Tillsammans med våra kunder vill vi skapa en hållbar samhällsutveckling. Vi utvecklar visioner till verklighet genom att erbjuda hållbara, funktionella och kostnadseffektiva produkter och lösningar”

solcellsanläggning

solcellsanläggning

—-

Nyligen informerade OurLiving att bolaget förvärvar Solarfuture i Sverige AB i syfte att driva tillväxt och lönsamhet samt att visualisera solproduktionen i OurLiving-plattformen. Tillträde för förvärvet beräknas preliminärt ske den 30 december. Henrik Jarl som är VD på OurLiving har också kommenterat den nya solcellsanläggningen:

 

Henrik Jarl, VD OurLiving kommenterar:

-”Vi har stora ambitioner med vårt förvärv av Solarfuture i Sverige AB och branschens tillväxt gör att det uppstår många möjligheter och en solcellsanläggning på Nya Högaholmsskolan i Malmö är en sådan. Visualisering av solproduktionen kommer vara viktig framöver och här vill vi utmärka oss med smarta lösningar. Solarfuture kommer bidra med hela kedjan av tjänster som krävs för en bra leverans och nöjd kund.”

Klicka HÄR för att läsa nyheten på OurLivings hemsida

Klicka HÄR för att gå tillbaka till alla nyheter