Solpaneler för bostadsrättsföreningar

Solpaneler en miljövänlig och långsiktig investering som sänker fastighetens driftkostnader och samtidigt höjer värdet på bostäderna. Återbetalningstiden är vanligtvis 10-12 år vilket är tiden det tar för solcellsanläggningen att återbetala sig själv. Efter det återstår ytterligare 15-20 år av elproduktion som är direkt lönsam för bostadsrättsföreningen.

Från den 1 januari 2022 behöver solenergin inte längre förbrukas i samma byggnad som den blir producerad i, utan kan nu bli förflyttad mellan olika byggnader. Detta öppnar upp möjligheterna för många bostadsrättsföreningar då man nu kan installera större anläggningar på de tak som är mer lämpliga för solcellsanläggningar för att sedan sprida och dela produktionen till övriga byggnader

Varför investera i solel för BRF?

 

 • Lägre driftkostnader i föreningen
 • Tillgång till OurLivings boendeplattform & app
 • Miljöcertifering för flerbostadshus
 • Ökat värde på bostäder och fastighet
 • Kort återbetalningstid

  – En digital boendeplattform för bostadsrättsföreningar

  Under hösten 2022 förvärvades vi av OurLiving AB – ett bolag som är uppbyggt kring sitt digitala erbjudande mot nyproducerade och befintliga bostadsrättsföreningar. OurLiving är en digital boendeplattform och app som är fylld med olika funktioner som stöttar och hjälper styrelsen i deras arbete och kommunikation med och mot de boende i en bostadsrättsförening.

  Genom att välja Solarfuture AB som leverantörer ingår flera av OurLivings funktioner i paketet.

  Läs om de olika funktionerna på OurLivings hemsida →

  Få kontakt med en solcellsexpert

  Genom vårt stora internationella nätverk av underleverantörer och samarbetspartners har vi tillgång till den senaste kunskapen, beprövad erfaren och kvalificerad arbetskraft för alla typer av projekt.

  SolarFuturegruppen har gemensamt genom åren uppfört 1000-tals solcellsanläggningar för både offentliga och privata företag i Tyskland och de nordiska länderna.

  Kontakta oss!

  8 + 10 =

  Följ solarfuture på Sociala Medier