Koppartälten, Hagaparken

Uppdragsbeskrivning:

Under slutet av 2020 monterade SolarFuture en solcellsanläggning med 8 kWp på Mellersta Koppartälten i Hagaparken, Stockholm.  Anläggningen består av 25 st. monokristallina som vardera har en effekt på 325 W och tillsammans kommer dom att producera ca 7.500 kWh/år.

Byggnaden som är en kulturminnesbyggnad har detaljprojekterats med stor fokus på utseendet samtidigt som antal producerade kWh optimerats.
För kunden Statens Fastighetsverk har det varit ytterst viktigt att anläggningen harmoniserade med omgivningen därav valdes en anläggning med samtliga detaljer svarta.

Anläggningen:

Paneltyp: Monokristallina 325 W
Antal paneler: 25 st.
Växelriktare: 1 st. 8 kW, 3 fas
Montagesystem: SDK skenor – utan hålltagning
Panelplacering: Sydväst
Taklutning: 20°
Anläggningens area: 42,1 m2
Total effekt: 8,1 kWp
Simulerad årlig produktion: 7.537 kWh
Koldioxid minskning: 3.543 kg/år

Få kontakt med en solcellsexpert

Genom vårt stora internationella nätverk av underleverantörer och samarbetspartners har vi tillgång till den senaste kunskapen, beprövad erfaren och kvalificerad arbetskraft för alla typer av projekt. SolarFuturegruppen har gemensamt genom åren uppfört 1000-tals solcellsanläggningar för både offentliga och privata företag i Tyskland och de nordiska länderna. Inget uppdrag är för litet eller för stort. Välkomna – Det är enklare att snacka med Solarfuture!
Kontakta oss!

4 + 12 =

Följ SolarFuture på Sociala Medier