Hallands sjukhus i Halmstad

Uppdragsbeskrivning:

Under 2019 monterade SolarFuture en solcellsanläggning med 200,4 kWp på Hallands sjukhus Halmstad. Anläggningen består av 668 st. monokristallina som vardera har en effekt på 300 W och tillsammans kommer dom att producera ca 185.000 kWh/år.

Anläggningen är ansluten till både brandmansbrytare och en solstrålningsmätare som är kopplade till ett övervakningssystem. Systemet slår larm om temperaturen skulle differentiera sig och/eller anläggningens produktion är lägre än den förväntade.

Anläggningen är även ansluten till sjukhusets övervakningssystem och ger driftpersonalen bra möjligheter att övervaka direkt från deras egen central. Bygget hade hög fokus på kvalité, miljöaspekter och inte minst arbetsmiljön och det krävdes en noga logistikplan.

Anläggningen:

Paneltyp: Monokristallina 300 W
Antal paneler: 668 st.
Växelriktare: 5 st. 36 kW, 3 fas
Montagesystem: Takkrok på sluttande tegeltak
Panelplacering: Syd/Öst
Taklutning: 22°
Anläggningens area: 1.115,6 m2
Total effekt: 200,4 kWp
Simulerad årlig produktion: 185.833 kWh
Koldioxid minskning: 111.500 kg/år

Få kontakt med en solcellsexpert

Genom vårt stora internationella nätverk av underleverantörer och samarbetspartners har vi tillgång till den senaste kunskapen, beprövad erfaren och kvalificerad arbetskraft för alla typer av projekt.

SolarFuturegruppen har gemensamt genom åren uppfört 1000-tals solcellsanläggningar för både offentliga och privata företag i Tyskland och de nordiska länderna.

Inget uppdrag är för litet eller för stort.

Välkomna – Det är enklare att snacka med Solarfuture!

Kontakta oss!

10 + 13 =

Följ SolarFuture på Sociala Medier