Elbilsladdare

Idag är det redan många företag som bestämt sig för att enbart producera elbilar framöver. Inom en period på 5-10 kommer det att ske en enorm förflyttning på marknaden kring elbilar och självklart måste även laddningsmöjligheterna följa med denna utvecklingen.
Att kombinera sin solcellsanläggning med laddstolpar är en bra kombination och vi hjälper gärna till med att titta över hur det skulle fungera för ditt hus, din bostadsrättsförening eller på ditt företag.
Det finns lösningar där man kan erbjuda laddning mot en betalning eller helt öppen om man hellre önskar det. Oavsett vad ditt behov är så kan vi hjälpa till med att ta fram bästa lösningen. 

Vårt erbjudande

När vi går in i olika projekt så kommer alltid ni ha tillgång till en projektledare som hjälper er hela vägen genom processen med besluten. 

  • Billaddare till egna hushållet
  • En laddpark på antingen bostadsrättsföreningen eller på företaget.
  • Betalservice från dom som laddar
  • Påkoppling av solcellsanläggning
  • Vi jobbar med de flesta stora märkena och följer hela tiden utvecklingen med nya produkter.

Få kontakt med en solcellsexpert

Genom vårt stora internationella nätverk av underleverantörer och samarbetspartners har vi tillgång till den senaste kunskapen, beprövad erfaren och kvalificerad arbetskraft för alla typer av projekt.

SolarFuturegruppen har gemensamt genom åren uppfört 1000-tals solcellsanläggningar för både offentliga och privata företag i Tyskland och de nordiska länderna.

Inget uppdrag är för litet eller för stort.

Välkomna – Det är enklare att snacka med Solarfuture!

Kontakta oss!

1 + 4 =

Följ solarfuture på Sociala Medier